Nature Calling

ditt naturliga val

Återförsäljare

Pistill

Välkommen till Pistill Vår vision är att vara en inspirationskälla för ökad sensualitet och inre välbefinnande. Vi har kvalitetsprodukter som berör alla sinnen, behöver du rådgivning hjälper vi gärna till att hitta det som får din kropp att blomma fullt ut. Du ska se din kropp som det vackraste och överös den med kärlek. Sensuella hälsningar Pistill

Oliver och Eva

Oliver & Eva säljer sexleksaker för alla kroppar. Med schyssta värderingar, snygg design, bra priser och säker e-handel har vi skapat en ny typ av butik för sexhjälpmedel. Hos oss kan alla hitta något som passar just dem. Välkommen!

Lilla Undret

Sexleksaker hos Lilla Undret - din erotikbutik online Väl­kom­men till vuxenbutiken Lil­la Und­ret som säl­jer mer än ba­ra sex­lek­sa­ker on­li­ne. Som vi ser på sa­ken så he­ter det kär-​​lek och det är så vi tän­ker på bu­ti­ken och på sex för den de­len. Vi säl­jer inte bara sex­lek­sa­ker utan också klä­der, mas­sa­geol­jor med me­ra för att ge ert sex­liv en ex­tra di­men­sion el­ler en nytänd­ning - en komplett erotikbutik. Har du vägar­na för­bi så tit­ta gär­na in i vår vuxenbu­tik på Ele­o­no­ra­ga­tan 4 i Eskilstu­na Sex och kär­lek är vik­tig för al­la. Vi kanske vill ha oli­ka sa­ker av vå­ra sex­liv en del sö­ker spän­ning me­dan and­ra sö­ker när­het, pas­sion el­ler lust men sex är det en stor del av vå­ra liv.

Mys i Trollskogen

Mys i trollskogen • Sweden Njutning, Nytta & Nöje. En webbshop som säljer allt från intimprodukter till underkläder.

Kondomeriet i Göteborg

Butiken för lust och glädje ! Hos oss hittar du bl.a. sexleksaker, sensuella kläder, erotiska böcker och filmer, glidmedel, massageoljor, geishakulor, skämtartikar, lustpreparat, orgasmkrämer, potensmedel,sexiga spel, ett stort urval av Lelos vibratorer och kondomer så klart! Varmt välkomna hälsar Weronica med personal!

D7.se

Välkommen till D7.se - Vi har presenter till alla.

Lustgården Uppsala

För oss är det viktigt att man får svar på sina frågor och funderingar när man ska handla på nätet! Vi har en butik i Uppsala som man alltid kan ringa till under våra öppettider, vi svarar om vi inte står upptagna med kunder! Tveka inte att fråga, nyfikenhet ger svar!

Vuxen.se

VUXEN - BÄST PÅ SEXLEKSAKER Vi är orginalet "Vuxen - Sverige sexvaruhus" vi har så vitt vi vet norra europas största utbud av sexleksaker och erotikprodukter från branshens bästa varumärken. Vi vill inte begränsa dina val till ett par stycken olika lösmusar, analpluggar, vibratorer etc. Vi ger dig allt som vi tycker är bra för ett aktivt sexliv att välja på. Fördelen med att vi säljer online är att vi inte är begränsade av en liten butikslokal, vårt lager är på 1000kvm och rymmer betydligt mer sexleksaker än vad en butik på stan kan få in fysiskt i lokalen. Vårt motto när vi startade Vuxen på 90-talet var att det ska vara billigare att handla online än på stan. Vi har alltid satsat på volym istället för att sälja dyrt men betydligt mindre. Vi tjänar mindre på varje produkt, och vi får jobba hårdare på lagret men det gör vi gärna för att du ska kunna köpa sexleksaker och sexiga underkläder till riktigt bra pris. Vi är bransh ledande e-butik i Sverige tack vare våra återkommande nöjda kunder som älskar vår trevliga kundtjänst, blixtsnabba leveranser och Sveriges största utbud av kvalitets vuxenleksaker till rätt pris.

Lek och smek

Sexleksaker har fått människor att njuta i tusentals år! Att använda sexleksaker ensam kan ibland vara ett spännande sätt att utforska din kropp. En härlig dildo ger extra krydda i livet och man lär känna sin kropp på ett helt nytt sätt. I vårt sortiment hittar du sexleksaker framtagna för kvinnor, män och de som gör sexlivet ännu roligare tillsammans. På Lekosmek hittar du även massageoljor, glidmedel och läckra sexiga underkläder. Sexleksaker framtagna för henne finns för både yttre och inre stimulans, med eller utan vibrator. Kvinnors erogena zoner är många hitta din speciella punkt med en vuxenleksak. Det samma gäller sexleksaker för män. Fler och fler av det manliga könet, har börjat upptäcka hur många fler zoner som är erogena på sig själva tex prostatan.

Taboo

I vårt sortiment hittar du en härlig blandning av erotiska produkter för både kvinnor och män, underkläder, sexleksaker och allt man kan tänkas behöva i sovrummet.

Serenita

Ibland kan det vara mysigt att krydda tillvaron med något extra. Det är där vi kommer in i bilden. Serenita specialiserar sig på produkter som bejakar din sinnlighet, allt från vackra, sexiga och sensuella underkläder till erotiska leksaker och sinnliga oljor. Vårt mål är att erbjuda något för varje vuxen, under avslappnade och naturliga former.

Pleasure Erotic Shop

Vi erbjuder ett brett sortiment av sexleksaker, vibratorer, kondomer, sexhjälpmedel, glidmedel, pumpar, massageoljor och mycket mer. Produkter vars funktion hjälper människor i sin sexuella njutning.

Passion of Sweden

Vi erbjuder ett av Sveriges största sortiment av sexhjälpmedel, sexleksaker och sexiga underkläder till priser som tål att jämföras. Vi levererar från eget lager i Sverige och våra lagersaldon uppdateras i realtid. Det gör det möjligt för oss att tillhandahålla snabba och tillförlitliga leveranser.

Hälsolinjen i Tomelilla

Personlig service och kunskap som gör skillnad. Hos oss hittar du hälsokost, hudvård, örter, te, kaffe - ja till och med väskor, plånböcker och fotriktiga skor. Vi har lång erfarenhet och rådger dig gärna. Välkommen in och ta en titt!

Naturligga

På Naturligga har vi samlat ett urval av naturliga produkter för känsla och stämning till ditt sexliv, som samtidigt skall leva upp till dina miljömedvetna krav.

MSHOP

Vi är, om vi får säga det själva, unika i Europa och kanske hela världen. Vår flaggskepps-butik i Göteborg är ansedd som den främsta butiken inom vårt segment. Vi har det största urvalet av sexleksaker, underkläder, erotiska böcker och filmer i Sverige.

Make Me Smile

Väldoft & välmående i vardagen.

Lustjakt

Sveriges största shop för intimhjälpmedel, som aldrig har fokus på leksaker i sig. Och så tänker vi låta det vara. När vi startade Lustjakt så var målet att öka människors lust och njutning i livet och inte att sälja dildos, även om det är den väg vi valt för att göra det möjligt.

Passionerat

Sveriges största butikssortiment med över 2000 artiklar, 12 anställda homepartytjejer och en produktkunskap som ytterst få kan skryta med och som vi är väldigt stolta över!

Lovestore

Vad händer om du släpper loss nyfikenheten och lekfullheten i ditt sexliv? Vi på Lovestore är övertygade om att alla människor mår bra av att få lite hjälp med att tända lustens låga och hålla den levande. Hos oss hittar du sensuella, busiga, kittlande, sinnliga, erotiska, vackra, upphetsande och förföriska produkter som inbjuder dig att utforska sexualitetens oändliga möjligheter till njutning. Antingen på egen hand eller tillsammans med din partner.

Love Corner

Vi På Love Corner arbetar med Erotikpartyn för Både Honom & Henne över nästan hela landet. Från Älvdalen i Norr Till Ystad i Söder. Både våran Webshop och våra partyn är riktade till alla oavsett läggning eller kön.

Lastbryggan

Sexleksaker & porrfilm online sedan 1994

Kärleksbutiken

Kärleksbutiken är en romantisk och erotisk oas fylld med kärlek för dig och de du tycker om. I en varm och trygg atmosfär inspireras du av produkter för ditt välbefinnande. Vi har ett brett sortiment av sexleksaker, kondomer, massageoljor, glidmedel, rökelser, änglar, tarotkort, stenar och mycket mer. Här möts du alltid av kunnig personal och vi hjälper dig gärna att hitta något som passar just dig.

Kolmårdens Magi

Medial vägledning

Intima

Hos oss kan du köpa sexleksaker av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Våra leveranser är snabba och skickas alltid med diskret avsändare. Vid beställning av glidmedel, massagestavar, kondomer m.m. från oss kan du välja mellan en rad olika trygga och säkra betalningsalternativ när du beställer från vårt stora utbud av sexleksaker!

Hälsokraft Ystad

Butikskedjan Hälsokraft bildades 1993. Det blev snabbt en intressant kedja för många hälsokostbutiker runt om i landet. För närvarande har vi ett sjuttiotal medlemsbutiker från Kiruna i norr till Ystad i söder. Med hjälp av de starkaste varumärkena inom egenvård/hälsovård och en rikstäckande butikskedja med välutbildad personal, kan Hälsokraft erbjuda sina kunder enhetlig och sakkunnig produktinformation samt på ett förtroendeingivande sätt erbjuda konsumenterna kvalitetskontrollerade produkter till rätt pris.

Husmusen

Husmusen är företaget med produkterna som kryddar ditt sexliv. Verksamheten startade 2001 och vi har sedan dess sålt tiotusentals sexleksaker och intimprodukter till nöjda kunder. Målet med vårt företag är att erbjuda dig som kund ett bra sortiment med populära sexleksaker och andra typer av intimprodukter till bra priser.

Himmelriket

Himmelriket AB är Sveriges största homepartyföretag i erotikbranchen. Vårt utbud består av erotiska leksaker, hjälpmedel, oljor, spel och mycket annat. Målsättningen är att på ett ansvarsfullt och roligt sätt hjälpa människor till ett bättre samliv. Vi arbetar för att bryta tabut kring sexualiteten och i en trevlig och öppen miljö informera och vägleda.

Fame-X

Grossistförsäljning för återförsäljare!

Dream Collection

Här kan du shoppa sexiga underkläder, sexleksaker, korsetter, glidmedel, massageoljor och mycket mer. Du hittar även peruker i flera olika modeller, vackra ansiktsmasker till maskerad med mera. Alltid med hög kvalité och du kan beställa enkelt och smidigt redan idag, alla varor skickas diskret. Vi har funnits online sedan år 2000.

Chambers of Love

Vuxenbutiken med väl utvalt sortiment och välutbildad personal. Finns nu även i fysisk butik på Drottningg. 71.D i CUM-s källarvåning, Stockholm

Afrodites Apotek

Välkommen till Afrodites apotek, Stockholms mysigaste erotikbutik som drivs av Ylva Franzén, erotikpedagog och ikon för kvinnlig njutning och orgasmer. Butiken har en helt unik stämning, omvittnat god kundservice och ett av de bästa urval som finns inom sexleksaker, massageoljor och glidmedel samt ett stort sortiment av erotiska underkläder och korsetter.